Jailbreak iPhone

In ce consta operatiunea de Jailbreak?
Jailbreak – Aceasta operatiune consta in “hack-uirea” telefonul dumnevoastra. Dupa ce a-ti facut aceasta operatiune ve-ti putea face mult mai multe lucruri si puteti instala mult mai multe programe fie de editare soft fie alte categorii decat ceea ce va permite un telefon stoc Apple. Pe zi ce trece mult mai multa lume este interesata de aceasta operatiune atat din curiozitate cat si din nevoia de a face unlock.

De retinut este faptul ca daca nu detineti un minim de cunostinte software indicat ar fi sa lasati aceasta operatiune pe mana profesionistilor.

Avand in vedere ca exista o multitudine de versiuni de iPhone, nu exista decat o singura modalitate de jailbreak a telefonului. Ele depind de mai multi factori cum ar fii firmware, baseband, versiune iOS, data de fabricatie a telefonului etc.

Jailbreak-uri pentru iPhone?
Jailbreak iPhone 2G
Jailbreak iPhone 3G
Jailbreak iPhone 3GS
Jailbreak iPhone 4
Jailbreak iPhone 4S
Jailbreak iPad
Jailbreak iPad 2

Mare atentie la jailbreak, deoarece poti pierde garantia daca nu sunt facute asa cum trebuie. In cazul in care nu te pricepi poti apela la un specialist care se ocupa cu asa ceva. Momentan site-ul este in constructie si pe parcurs vor aparea multe tutoriale folositoare, insa pana atunci incercati tabelul de decodare/jailbreak iphone de mai jos!

Ai un de un jailbreak pentru iPhone/iPad? Cele mai tari tutoriale de jailbreak iphone gasesti aici! In functie de model te putem ajuta sa iti faci jailbreak la el. Descarca acum tabelul pentru decodare/jailbreak iphone!

Tabel decodare/jailbreak iphone ipad.iPhone Romania

Categorie in constructie!